20. prosince 2013

Domácí Baileys

Původně jsem chtěla letos dělat jenom vaječný koňáček, jenže už je ho půlka pryč a to Vánoce ještě ani nezačaly. Mám sladké pití dost ráda a tak jsem se rozhodla, že si udělám i domácí Baileys. Je to stejně jednoduché a  rychlé jako už zmíněný vaječňák a stejně tak dobré. Z uvedených surovin je asi 700ml této dobroty.



Suroviny:
1 plechovka karamelového Salka (nebo 3 dávky domácího karamelového Salka)
250 ml mléka
1/2 sáčku mandlového pudinku
250 ml rumu


Postup:
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink dle návodu a necháme vychladnout. Přidáme karamelové Salko (pokud budeme dělat domácí, tak také až studené) a šleháním smícháme. Nakonec přimícháme rum a hotový nápoj nalijeme do připravené sklenice a dáme vychladit.


Domácí Baileys


Žádné komentáře:

Okomentovat